وی بیان کرد: امسال از بنیاد علوی و سازمانهای دیگر نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان کمک گرفته شده و شخص وزیر آموزش و پرورش، ریاست شورای آموزشی و پرورشی مناطق محروم را بر عهده دارد
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: ۹۰ درصد دانش آموزان مدارس شبانه روزی از محروم ترین قشر جامعه هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، سید ابوالفضل رضوی، در نخستین جشنواره ملی حامیان مدارس شبانهروزی گفت: سرمایهگذاری در آموزش و پرورش ارزشی دنیوی و اخروی دارد.
وی افزود: بزرگترین ظلم این است که آموزش و پرورش را دستگاه تولیدی ندانسته و مصرفی بدانیم در حالی که سرمایه گذاری در این نهاد موجب پیشرفت می شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری تصریح کرد: تعداد ۶۳ هزار روستا و آبادی در کشور وجود دارد که بیش از ۲۱ میلیون نفر جمعیت روستایی و عشایری کشور را تشکیل میدهند.
رضوی با ابراز امیدواری در تحول در آموزش مدارس روستایی گفت: ۹۰ درصد دانش آموزان مدارس شبانهروزی، محروم هستند.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم فقط در نظام تصمیمگیری، خیرین را برای مدرسهساختن و کمک مالی نگاه نکنند و در تصمیمگیریها و اداره مدارس نیز آنها را دخیل بدانند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینکه ۷۰ درصد افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، روستاییان هستند، گفت: شورای آموزش و پرورشی را برای مناطق محروم و روستاها تشکیل دادهایم.
وی بیان کرد: امسال از بنیاد علوی و سازمانهای دیگر نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان کمک گرفته شده و شخص وزیر آموزش و پرورش، ریاست شورای آموزشی و پرورشی مناطق محروم را بر عهده دارد.