هیچ دانش اموزی نبوده که تا کنون بدلیل نبود مدرسه از تحصیل بازمانده باشد و اگر دانش اموز بدلیل مشکل اقتصادی و فرهنگی از تحصیل بازماند بازگرداندن آن به مدرسه از قدرت وزیر آموزش و پرورش خارج است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در جذب 40 هزار بازمانده از تحصیل در استان سیستان وبلوچستان به صورت مراجعه خانه به خانه گام بزرگی انجام شده، گفت: جذب بازماندگان از تحصیل در آموزش و پرورش یک نوع عدالت آموزشی است.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه سیستان و بلوچستان، علی اصغر فانی در گردهمایی معاونین پژوهش و برنامهریزی استانهای سراسرکشور، اظهار کرد: رشد جمعیت دانش آموزی به دلیل تلاش ما در بازگرداندن بازماندگان از تحصیل بوده است.
فانی افزود: تعداد 40 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در استان سیستان و بلوچستان شناسایی شدهاند این یعنی عدالت آموزشی که در دولت یازدهم اتفاق افتاده است.
وزیر آموزش و پرورش بااشاره به اجرای موفقیت آمیز ساماندهی نیروی انسانی درسال تحصیلی جاری تصریح کرد: آموزش و پرورش طی دو 2.5 سال گذشته 70 هزار خروجی داشته اما هیچ ورودی نداشتیم و باساماندهی نیروی انسانی شاهد بازگشایی مطلوب مدارس درمهر94 بودیم.
وی ادامه داد: برخی معاونان پژوهشی و برنامه ریزی استانها از تدریس 6 ساعته مدیران و معاونان و تراکم بالای کلاس ها اعتراض دارند در حالی که با این سیاست توانستهایم کمبود معلم را جبران کنیم.
وزیر آموزش و پرورش بابیان این که 110 مدرسه تک دانش آموز و4800 مدرسه با کمتر از 5 دانش آموز در کشور وجود دارد تصریح کرد: هزینه تحصیل در مدرسه تک دانش آموزی برای یک دانش آموز 30 میلیون تومان است و آموزش وپرورش در عمل توانسته است شعار عدالت آموزشی را محقق کند و این دستاورد دولت تدبیر و امید است.
وی تاکید کرد: هیچ دانش آموزی نبوده که تاکنون به دلیل نبود مدرسه از تحصیل بازمانده باشد و اگر دانش آموز به دلیل مشکل اقتصادی و فرهنگی از تحصیل بازماند، بازگرداندن آن به مدرسه از قدرت وزیرآموزش و پرورش خارج است.
فانی با اشاره به اینکه بزرگترین و سختترین کار در نظامهای مدیریتی تحول در نظام مدیریتی است گفت: خیلی از دولتها تلاش کردند در نظامهای اداری و مدیریتی تحول ایجاد کنند ولی اقدامی دشوار است.
وی افزود: اگر بخواهیم در نظام اداری تحول ایجاد کنیم باید در آدمها نیز تحول ایجاد شود همین آدمها نیز باید نظام اداری را متحول کنند که کار سختی است.
وزیر با اشاره به اینکه پیشنهاد شده ستاد استانها و مناطق 20 درصد بخشنامههایشان به مدارس را کم کنند، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش یک دستگاه دستوری نیست با مدیریت پادگانی اداره نمیشود مدیران ما باید اقدامات لازمه را بپذیرند تا به نحو احسن انجام دهند.